Algemene Voorwaarden van Mo Hondengedragsbegeleiding

 

Onderstaande voorwaarden maken integraal deel uit van de overeenkomst, met uitsluiting van de eigen voorwaarden van de klant.

Mo Hondengedragsbegeleiding biedt diensten aan (consult of pakket van consulten) met betrekking tot het omgaan met honden en persoonlijke ondersteuning en ontwikkeling.

 

Bestellen van diensten

Een consult of pakket van consulten wordt per e-mail of telefonisch of per Whatsapp aangevraagd. De gedetailleerde inhoud van de consulten kun je nalezen op de website.

Het boeken van een pakket van 4 consulten is bindend: het is een totaalpakket waarbij de klant gedurende de periode van de consulten beroep kan doen op bijkomend advies en bijstand, telefonisch, per e-mail of Whatsapp. Er wordt geen restitutie gedaan van 1 of meerdere consulten.

Annulering van een afspraak dient uiterlijk 48 uur voor aanvang van het consult te gebeuren. Zo niet, wordt het bestelde consult in rekening gebracht.

 

Aansprakelijkheid

Mo Hondengedragsbegeleiding is niet aansprakelijk voor gebeurlijke ongevallen tijdens of na een consult, of gedurende de periode van 4 of meerdere consulten.

Alle consulten vinden plaats onder de verantwoordelijkheid van de klant.

 

Tarieven

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW (kleine ondernemersregeling). Bij een bestelling van 1 of meerdere consulten wordt de prijs voor deze dienst gedetailleerd doorgegeven per e-mail en wordt deze prijs bevestigd door beide partijen.

 

Vergoeding reis- en parkeerkosten

Gerekend vanaf 2201 HD Noordwijk ZH wordt een kilometerprijs van 0,30 cent/km gerekend. Bij iedere sessie zijn de eerste 15 kilometer gratis.

Parkeerkosten worden doorberekend.

 

Garantie

Mo Hondengedragsbegeleiding biedt geen resultaatgarantie, wel een garantie op het aanreiken van de beste middelen. Wij gebruiken geen technieken die het welzijn van dieren schaden zoals fysieke of verbale correcties.

 

Betaling

Betalingen gebeuren ter plaatse via Tikkie (voorkeur) of via overschrijving naar

NL37 TRIO 0198 5485 75 op naam van M.C. Neuteboom.

In het geval van overschrijving via bankrekening:

  • Bij boeking van 1 consult dient het bedrag 48 uur voor aanvang op de rekening te staan
  • Bij boeking van een pakket van 4 consulten dient 50% van het factuurbedrag 48 uur voor aanvang van het eerste consult op de rekening te staan.

De vervaldatum van de gehele factuur is 2 weken na aanvang van het eerste consult.